Een nieuwe ontmoetingsplek in de buurt die in het teken staat van het voorkomen en beperken van risico’s en vooral het leven veraangenamen.

Op donderdag 1 april 2021 waren wethouder Lavinja Sleeuwenbroek en voormalig wielrenster Leontien van Moorsel aanwezig om deze nieuwe winkel te openen. Met het nieuwe concept Univé Clubhuis wil Univé meer zijn voor haar leden dan enkel een winkel waar je verzekeringsadvies krijgt of een polis sluit.

Het aanbod van praktische producten en deskundigheid draait vooral om een gezond en plezierig leven, veiligheid en zekerheid.

Het Clubhuis is er ook voor activiteiten die passen bij de Coöperatieve Leden vereniging. Denk daarbij aan EHBO-dagen, anti-inbraakavonden of woonveiligsessies. Op een relevantie manier willen we de leden in de directe omgeving verbinden en iedereen is daarbij welkom.

Wat direct opvalt is de aandacht voor vitaliteit en bewegen. Dagelijks zien mensen op TV de Supporter van Sport uitingen waarmee Univé een relevante bijdrage levert van topsprot tot breedtesprot, van verenigingen tot evenementen.

In het clubhuis zullen bijvoorbeeld ook clinics georganiseerd worden over blessurevrij sporten en gezonde voeding. En je wordt geholpen bij het kiezen van de juiste sportkleding.

Uiteraard zijn hier alle items direct te koop in het Clubhuis of hier online in de clubhuis webwinkel.

Wel zo praktisch en relevant voor iedereen.