Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseert Univé Noord-Nederland verschillende gratis Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis en ben je benieuwd naar het verhaal achter die voorwerpen? Geef je dan op voor één van onze Taxatiedagen!

Voorkomen van diefstal
Met de Taxatiedagen willen we mensen bewustmaken van de waardevolle spullen die we in huis hebben en zo indirect bijdragen aan het voorkomen van diefstal. Want als voorwerpen voor je van waarde zijn, wil je er ook zorgvuldig mee omgaan. Daarom worden jouw bijzonderheden tijdens de Taxatiedag niet alleen op waarde geschat, je krijgt ook advies over documentatie, opslag en beveiliging van waardevolle spullen.

Aanmelden
Tijdens een Taxatiedag kun je maximaal twee voorwerpen gratis laten taxeren. In het overzicht hieronder zie je de Taxatiedagen die op de planning staan. Aanmelden kan door op de Taxatiedag in jouw regio te klikken. Je komt dan op een andere pagina terecht waar je je gegevens in kunt vullen. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.

  
   17 februari 2022   Zuidhorn   informatie volgt
     4 maart 2022   Appingedam   meer informatie >>
   18 maart 2022   Uithuizen   meer informatie >>
     1 april 2022   Roden   informatie volgt
   22 april 2022   Eelde   informatie volgt
   29 april 2022   Groningen   informatie volgt
    13 mei 2022   Meppel   informatie volgt