Sport en spel zijn een voedingsbron voor de ontwikkeling van ieder mens, jong en oud. 

Het is meer dan bewegen, spierontwikkeling en uithoudingsvermogen. Het beoefenen van een sport of spel draagt bij aan de ontwikkeling van de concentratie, teamspirit, zelfdiscipline, verdediging en respect voor elkaar. Je kunt je even onttrekken aan de dagelijkse sleur, ontspannen, je zelfvertrouwen vergroten en je geest verruimen. 

Sporten en bewegen is belangrijk voor ons allemaal. Het draagt direct bij aan het waarborgen van een gezond en plezierig leven. 

Daarom is Univé als Supporter van Sport zelf actief organisator van sportevenementen en partner van meer dan 300 lokale, landelijke en regionale sportevenementen per jaar.

Zo organiseren we, naast Univé Maastrichts Mooiste, onder andere het NK Knikkeren en het Univé Gym Gala. We zijn partner van de Amsterdam City Swim, dat geld inzamelt voor onderzoek naar ALS. En sporters met een beperking ondersteunen we als partner van het Fonds Gehandicaptensport. Supporter van Sport laat je graag zien wat er in het hart van de sportsamenleving gebeurt. 

Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen. We zijn altijd dichtbij, betrokken en persoonlijk.

Volg Supporter van Sport op social media en word zelf ook ‘supporter van sport’!