Atletiek Vereniging Fivelstreek is opgericht op 15 september 1973 en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Je kunt er terecht voor baanatletiek (jeugd/senioren), hardlopen en triathlon. Op dit moment heeft de vereniging ongeveer 250 leden.

In het voorjaar en de zomer wordt er ook gefietst. De vereniging is gehuisvest op sportpark Centrum te Delfzijl. Kom gerust een keer vrijblijvend met ons meetrainen!

Meer informatie: www.avfivelstreek.nl

Voor de Stadsloop van Appingedam is een Start to Run team van AV Fivelstreek samengesteld. Het team had reeds enkele maanden getraind en heeft de eerste 5 kilometer gelopen op de Stadsloop te Appingedam op 29 juni 2019. De Fivelstrekers vonden het geweldig om mee te maken en iedereen ging met een tevreden gevoel huiswaarts.Univé Noord-Nederland vindt sporten voor jong en oud belangrijk.  We hebben daarom een hardloopshirt met met daarbij een bidon en nog enkele kortingsbonnen van een aantal winkeliers uit Appingedam aangeboden aan het Start to Run team van AV Fivelstreek.