De historische stad Appingedam is momenteel nog een relatief onbekende en onontdekte parel van de provincie Groningen. Niet zo gek want het ligt ook niet echt in de nuchtere Groningse aard om overal mee te gaan pronken. Wij, de vereniging Marketing Stad Appingedam (MSA), gaan hier toch een beetje verandering in brengen.

MSA is een nieuwe vereniging die zichzelf ten doel heeft gesteld de leegstand en krimp in Appingedam en de regio tot een minimum te reduceren. Daarnaast wil MSA de regio een economische impuls geven. Op die manier houden wij Appingedam samen leefbaar.

Je zet niet zomaar een stad op de kaart. Het vergt tijd, inzet, geduld en zorgt tevens voor een uitgebreid takenpakket. Wij laten ons hier niet door afschrikken. Wij geloven in ons plan en zullen er alles aan doen om belanghebbende te verbinden en het merk “Beleef Stad Appingedam” te versterken. Daarnaast werken wij aan een bruisende, leefbare en welvarende stad waar mensen zich thuis voelen en met plezier wonen, werken en recreëren.

Meer informatie: https://www.stadappingedam.nl/