Ons werk als adviseur is veel meer in dan alleen verzekeringen verkopen, helemaal nu in deze tijd. Geregeld horen wij in de gesprekken met onze leden verhalen die ons aangrijpen.

We vinden het fijn dat onze leden zich zo vertrouwd bij ons voelen dat ze hun persoonlijke verhalen met ons delen en dat wij een luisterend oor kunnen bieden. Zo horen we verhalen van mensen die nu in deze tijd hun familie niet kunnen bezoeken of ontvangen, leden die dierbaren zijn verloren.

Ik had zelf een afspraak met een jongeman en hij begon enthousiast te vertellen over zijn keuze zich om te laten scholen in de zorg, een sector die schreeuwt om goed personeel! Hij had een mooie nieuwe uitdaging gevonden met een intern werk-leer traject en had hier erg veel zin in. Helaas kwam al snel het bericht dat door corona de scholing niet door kon gaan zoals gepland en hierdoor verloor hij ook zijn baan.

De decembermaand is voor sommige mensen een extra moeilijke maand en nu in 2020 komen daar extra uitdagingen bij.

Ik mocht namens de collega’s van team Appingedam bij een aantal leden een leuke kersttas bezorgen met lekkere producten, welke werden geschonken door ondernemers in Appingedam. Natuurlijk hebben we zelf ook nog een leuke verrassing toegevoegd!

De tassen werden met een grote glimlach in ontvangst genomen! En hoe fijn is het dat je mensen met zo’n klein gebaar zo kunt laten weten dat er aan ze wordt gedacht.

Team Appingedam wenst iedereen fijne feestdagen!