We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Appingedam voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Christa en als geboren ‘Damster’ vind ik het erg leuk om vanuit mijn werk voor Univé, vanaf 2005, mensen uit onze eigen regio te ontmoeten en helpen. 

Daarnaast zet ik me graag vrijwillig in voor mensen die moeite hebben met taalvaardigheden, lezen, schrijven. Ik doe dat als taalcoach in het Taalcafe Delfzijl. Heb je moeite met schrijven, kom gerust een praten! Bijgaande artikel vertelt je er meer over >>.


Ik ben Faizel. Naast mijn werk ben ik vooral druk met onze vier nog jonge kinderen en voetbal ik bij VV SJS in Stadskanaal. Ik vind het belangrijk dat sport toegankelijk is voor iedereen.

Mijn naam is Mirna. Ik ben een echte “Damster”, hier geboren en getogen. Met onze Sport Vereniging Appingedam en de Interculturele Vrouwengroep Appingedam heb ik veel binding.
Vanaf 2011 werk ik voor Univé. Ik vind het erg leuk dat we veel verschillende activiteiten organiseren die bijdragen aan meer lokale betrokkenheid.


Mijn naam is Andrea. Ik ben niet woonachtig in deze regio, maar hier wel sinds kort werkzaam. Daarnaast ben ik secretaris van voetbalvereniging Westerwolde. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij een lokale vereniging, hier activiteiten te organiseren en andere mensen te ontmoeten.

Ik ben Jacqueline, woon in Wagenborgen en ben al sinds 2000 voor Univé in de regio Appingedam actief met en voor onze agrarische relaties en het beheersen van de risico’s op hun bedrijven.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met onze pony’s en zet ik mij in voor de Goorechtruiters in Sappemeer waar we lid van zijn.

Mijn naam is Annet en sinds 2008 bij Univé actief. Betrokken zijn met de lokale leden geeft me veel plezier.

Naast het werk, besteed ik veel tijd aan mijn gezin met 2 kinderen. Op zaterdagochtend zijn we betrokken leden van de voetbalvereniging in Wagenborgen, waar beide kinderen voetballen. In mijn vrije tijd ben ik ook zelf graag bezig met sporten. Ik sport en zwem bij fitnessschool Performance en sinds kort ben ik weer begonnen met hardlopen.