Vanwege het coronavirus gaat de bijeenkomst Vitali-tijd op donderdag 19 maart in de Bonte Wever in Assen uit voorzorg niet door. Icare Ledenvereniging kijkt naar een vervangende datum, waarschijnlijk komend najaar. 

In heel Nederland zijn al diverse grote evenementen afgelast. Ook op advies van de overheid, omdat veel mensen bij elkaar de kans op besmetting vergroot. Het annuleren van Vitali-tijd sluit aan bij de aanbeveling van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en Actiz.

--------------------------------------------------------------------------------------

Je wilt je fitter voelen en meer energie hebben. Maar hoe doe je dat? Kom naar Vitali-tijd: een avond vol inspirerende verhalen over gezonde voeding en beweging. Ook krijg je tips voor een goede nachtrust. Er zijn meerdere deskundigen aanwezig, waaronder schaatskampioen Gerard Kemkers, marathon-kampioen Gerard Nijboer en voedingsdeskundige Jan Buining.

Workshop: Zonder slaap kun je niet leven
Univé organiseert deze avond de workshop 'Zonder slaap kun je niet leven'. De presentatie hiervan wordt verzorgd door beweeg- en leefstijladviseur Menke Knol.

“Het belang van een goede nachtrust wordt vaak onderschat. Iedere ochtend uitgerust wakker worden: voor sommigen is dat vanzelfsprekend, anderen hebben er moeite mee. Toch is goed slapen in veel gevallen niet zo moeilijk als je denkt. En het goede nieuws is: dat kun je ook leren!”

Locatie en tijdstip
Vitali-tijd vindt op donderdag 19 maart aanstaande plaats bij de Bonte Wever aan de Stadsbroek 17 in Assen waar je vanaf 19.00 uur van harte welkom bent. Het programma start om 19.30 uur.

In verband met de maatregelen tegen het Corona-virus, heeft Icare besloten deze bijeenkomst te verzetten naar een later tijdstip. 

De avond wordt georganiseerd door Icare Ledenvereniging en is voor iedereen gratis toegankelijk. Na afloop ontvang je een goodiebag met gezonde inhoud. Meer informatie over het programma vind je op de website van Icare Ledenvereniging.