Op het parkeerterrein van De Bonte Wever verzamelden vrijdagavond 28 juni 2019 ongeveer 1000 motoren voor de traditionele Unive TT Night Ride. 

Bij de start vond ook de motorzegening voor motorrijders en hun motoren plaats door stadspredikant Bert Altena en pastoor Koos Tolboom. De stoet rijdt onder begeleiding een route door het centrum van Assen. Langs de route staan duizenden mensen om de motoren te bewonderen.De stoet is een mooie variatie van motoren en mensen. De één nog mooier uitgedost dan de ander. Er is een mooie variatie tussen shoppers, racemotoren, zijspannen, trikes en toermotoren. De route loopt over een afstand van ongeveer 5 km. De motoren rijden 2x dit rondje.
Het is wel een uitdaging om mee te doen; remmen, stilstaan en optrekken.
Na afloop van de Night Ride barstte het feest los in de stad.Unive is een maatschappelijk betrokken partner en wil zich graag lokaal laten zien. Het TT festival is het grootste evenement in Assen. Als (motor) verzekeraar willen wij graag een rol spelen bij dit mooie motorevenement. Vooraan de stoet stonden elektrische motoren waar medewerkers van Unive op reden.