Het TT Festival is een gratis toegankelijk meerdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. Uiteraard ontbreekt ook motorvermaak niet in de programmering. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Het TT Festival is dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber!

Op het circuit hadden een aantal zakelijke adviseurs klanten uitgenodigd om samen naar het Circuit te gaan. Ze boden een geheel verzorgde (VIP)dag aan inclusief een rondleiding op het Paddockterrein waar ze raceteams van heel dichtbij kunnen bekijken! Daarnaast is het voor alle betrokkenen ook een mooi evenement om nieuwe zakenrelaties aan te gaan.

Ook konden bezoekers gebruik maken van de  Free en Safe-parking bij eén parkeergarage grenzend aan het festival terrein. Deze biedt bewaakte stalling voor motoren, brommers en electrische fietsen. Daarnaast is er op het buitenterrein voor de garage en ook nog op een andere locatie aan de andere kant van Assen, plaats voor de overige fietsen. Ook onder het toezicht van de bewakers/verkeersregelaars.De Free en Safe-parking wordt mogelijk gemaakt door Univé. Hierdoor beperken we al jaren het aantal diefstallen van deze vervoermiddelen.