De beleving van de TT-Run draait om een van Nederlands meest bijzonder snelle locaties met een historische waarde: het ontdekken van het TT Circuit. Maar het draait ook om de TT ofwel de MotoGP beleving die enkele dagen later van start gaat en die jezelf nog exclusief kunt ervaren als een hardloopcoureur.

In deze belevingswereld en top locatie is hardlopen over ‘het heilige asfalt’ alias “The Cathedral of Speed” draait het natuurlijk ook om bloeddruk en oliedruk ofwel om motortechniek en ons lichaam. De motor van jouw lichaam en de belangrijkste spier voor jouw prestaties is je hart!

Het hart staat centraal voor de passie die de organisatie met 150 vrijwilligers en met alle TT-Runners jaarlijks heeft om deze beleving tot een succes te maken. Samen leveren we veel prestaties en ieder zijn eigen “snelste rondetijd(en)”!

Het goede doel is natuurlijk dan ook duidelijk gerelateerd aan het hart. Symbool voor liefde en passie, voor inspanning tijdens het hardlopen en racen, de ontspanning om stress kwijt te raken, de heartbeats die ons een gelukkig gevoel geven.. dat hart die de motor is van ons leven die geven we met het UMCG ziekenhuis te Groningen extra aandacht.

Bekijk de compilatie van de TT run 2018: