Van 8 december 2018 t/m 7 januari 2019 kan iedereen in Assen genieten van  een mooie ijsbaan in het centrum van Assen. Verschillende winterse activiteiten zullen er in deze periode plaats vinden. Eén daarvan is het schoolschaatsen. Het schaatsen is met onze cultuur verweven. Zeker nu we de laatste jaren regelmatig op natuurijs hebben kunnen schaatsen zou het prachtig zijn als de kinderen de basistechnieken om goed te schaatsen op school leren zodat zij beter en correcter op het ijs kunnen presteren. Tevens een unieke kans om een prachtig beweegmoment aan uw leerlingen te bieden. 

Daarnaast kan het publiek genieten van andere leuke activiteiten op het ijs zoals curling, Family Nights en Club Ice. En in het centrum van Assen gaan we de Lichtjesparade ervaren op 14-dec en de Dickens Markt van 21 t/m 24 december.

Vrijwilligers gezocht
Dit jaar is er door een unieke samenwerking tussen Stichting WintersAssen, de gemeente Assen en diverse sponsoren een tijdelijke ijsbaan op het Koopmansplein. De ijsbaan is van 8 december t/m 6 januari te gebruiken. De ijsbaan kan niet zonder vrijwilligers draaien, en daarom zijn zij op zoek naar vrijwilligers.

Ben jij een echte gastvrouw/gastheer, horecatijger, technische man/vrouw, handige Harry, kaartjesverkopers, ijsmeester, sneeuwschuiver of coördinator? Een duobaan kan natuurlijk ook net zoals een maatschappelijke stage voor scholieren.

Voor meer informatie: www.wintersassen.nl