Wil jij beginnen met hardlopen en een echte run lopen? Op zaterdag 17 september 2022 staat de 4 Mijl van Assen op het programma. Ter voorbereiding organiseren we speciale hardloopclinics waarin jij onder professionele begeleiding kunt toewerken naar deelname aan de 4 Mijl van Assen.

De hardloopclinics brengen je voldoende geoefend aan de start en zijn geschikt voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma begint half mei en bestaat uit circa tien trainingen. Bij deelname ontvang je een loopschema en af en toe ‘huiswerk’. Ook krijg je een startnummer voor de 4 Mijl van Assen en een speciaal ontworpen technisch loopshirt.

Kosten en inhoud clinics
Tijdens de clinics leer je onder begeleiding van ervaren trainers van Run2Day Assen en Loopgroep Assen ‘20 hoe je verantwoord kunt beginnen met hardlopen. Tijdens één van de laatste trainingen vindt er ook een parcoursverkenning plaats. Normaal kost het volgen van de clinics – inclusief startnummer en verschillende extra’s zoals een loopschema en loopshirt - €35,-. Univé-leden krijgen 50 procent korting en kunnen dus al voor €17,50 meedoen.

Data en locatie
  • Start op zondagochtend 15 mei of dinsdagavond 17 mei
  • Tien trainingen op dinsdagavond (19.30 uur) of zondagochtend (10.00 uur)
  • Locatie: Anne Frank Park in Assen
Wat krijg je als deelnemer?
  • Tien clinics op de dinsdagavond of zondagochtend
  • Deskundige en persoonlijke begeleiding
  • Een speciaal voor de 4 Mijl van Assen ontworpen technisch loopshirt (jubileumeditie)
  •  Een startbewijs

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 30 april door op onderstaande button te klikken.
Er opent zich dan een nieuw venster waar je een aantal gegevens op kunt achterlaten, zoals je voorkeur voor trainingsdag, je shirtmaat en je Univé-klantnummer.Supporter van Sport
Univé vindt sporten en bewegen ontzettend belangrijk. We zijn dan ook niet voor niets Supporter van Sport! Univé is ieder jaar partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven.