Rechts: atleet Tom Hendrikse, links: Erika Broekema

De langeafstandloper uit Assen heeft een duidelijke missie: de marathon lopen op de Olympische Spelen. “Tom is een fantastische atleet met veel potentie. Wij ondersteunen hem graag bij het waarmaken van die droom. En hij helpt ons graag bij het uitdragen van onze boodschap: bewegen is goed én leuk", legt Erika uit.

Als Supporter van Sport vinden we sport en bewegen meer dan belangrijk. Om beweging voor jong en oud, met en zonder beperking te stimuleren zoeken we actief de samenwerking met lokale sporthelden. Eén van die helden is atleet Tom Hendrikse. Univé Noord-Nederland gaat de Asser langeafstandloper namelijk steunen in zijn missie: de marathon lopen op de Olympische Spelen in Parijs.

Bij Univé geloven we in dingen doen voor én met elkaar. Als Supporter van Sport doen we dat ook binnen de sportwereld. We geloven er namelijk in dat we beweging nodig hebben om gezond te blijven, ons goed te voelen en (nieuwe) mensen te leren kennen. Het draagt zo bij aan een gezond en plezierig leven.

Samen bewegen stimuleren
Als Supporter van Sport zoeken we actief de samenwerking met lokale sporters. Daarbij kijken we echter ook hoe we samen nog meer kunnen bereiken. Daarom vragen we bij een sponsorverzoek om een zogenoemde tegenprestatie: wat kan de gesponsorde terugdoen voor de samenleving? Zo maken we samen de regio nog wat mooier. “We helpen Tom in zijn missie en hij ons door bijvoorbeeld een sportclinic te geven of aanwezig te zijn bij één van onze ledenavonden”, legt Erika uit. “Zo willen we gezamenlijk laten zien hoe leuk, fijn en goed bewegen is.”