Serviceclub Kiwanis Assen heeft met het evenement Tasty Tuesday, dat dinsdag 14 november 2017 werd gehouden, 9.000 euro opgehaald. Het geld is bestemd voor de inrichting van het nieuwe ouder/kindcentrum van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

Het ouder- en kindcentrum wil ervoor zorgen dat vaders, moeders en kinderen bij ziekte, onderzoeken en bevallingen zo min mogelijk van elkaar gescheiden worden. Kiwanis heeft aangegeven dit project te de komende tijd te willen ondersteunen.

Tijdens Tasty Tuesday verplaatsten de deelnemers zich voor de diverse gangen telkens naar een ander restaurant. Er deden acht restaurants mee. Deze horecagelegenheden haalden alles uit de kast om de deelnemers het beste van het beste voor te schotelen. Voorafgaand aan het diner werden de gasten onthaald in de Jozefkerk. Tasty Tuesday eindigde met een swingende afterparty in restaurant en zalencentrum de Hertenkamp.

Tasty Tuesday trok ruim 270 deelnemers. Ze konden lekker eten en drinken bij de beste restaurants in Assen. Kiwanis werkte voor deze actie voor het goede doel samen met Ondernemend Assen.

Kijk voor meer informatie: https://www.kiwanis.nl/assen