Van maandag 19 tot en met donderdag 22 augustus 2019 organiseert Vaart Welzijn het jaarlijkse evenement Summerbreak. De Baggelhuizerplas transformeert weer tot een terrein vol leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud. Summerbreak is ontstaan uit het idee om Assenaren die niet op vakantie kunnen, een leuke tijd te geven in de laatste week van de zomervakantie.

Activiteiten
Op het terrein zijn er voor iedereen activiteiten op het gebied van sport, natuur & cultuur, techniek, welzijn en leefstijl. Vaart Welzijn organiseert de activiteiten samen met bedrijven, stichtingen en (sport)verenigingen uit Assen.

Dit jaar kun je onder andere dansen, vliegvissen en van de jeugdbrandweer Assen leren hoe je een brand blust. Of neem deel aan één van de workshops, zoals knutselen of eten uit de natuur. Op het gebied van welzijn geven verschillende organisaties informatie over geld besparen, een gezonde leefstijl, zorgen voor je naaste en het aanvragen van een bijdrage om kinderen mee te kunnen laten doen aan sportieve of creatieve lessen.

Kom jij ook?
Aanmelden kan op de dag zelf op het terrein bij de aanmeldtent. Deelname is gratis. Meer weten over Summerbreak? Neem dan contact op met het buurtteam in uw wijk. Kijk op www.vaartwelzijn.nl/wijken.