We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van de Univé locaties Asen en Zuidlaren voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Rika en woon in Veenhuizen. Als dochter van een veehouder is mijn betrokkenheid bij onze  agrarische leden groot en werk ik graag met hen samen aan het beheersen van de risico’s op hen bedrijven.

In mijn vrije tijd mag ik graag zwemmen en ben tijdens de zomermaanden veel te vinden in ons plaatselijk openlucht zwembad, waar ik ook vrijwilliger ben in de kiosk.

Mijn naam is Sander en ik bedien de particulieren leden. Ik ben geboren en getogen in het mooie Assen. Mocht je vragen hebben over je lopende verzekeringen, wil je een wijziging doorvoeren of een nieuwe verzekering afsluiten? Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt. 

In mijn vrije tijd ben ik op zaterdag te vinden op het voetbalveld van ACV. Daarnaast zou je mij zelfs in mijn Univé outfit op de racefiets in het mooie Drentse land voorbij kunnen zien komen vliegen!

Mijn naam is Tirza en vanaf 2000 ben ik aanspreekpunt voor onze particuliere leden. Ik vind het fijn dat we daarbij staan voor een betrokken, persoonlijke en dichtbij benadering.

Naast mijn werk ben ik lid van de KNV EHBO Assen. Binnen deze vereniging ben ik algemeen bestuurslid, coördinator hulpverlening en hulpverlener tijdens evenementen in Assen. Het helpen van mensen is iets waar ik energie van krijg. Ook ontmoet je mensen, maak je nieuwe contacten en kom je nog eens ergens. Tijdens evenementen ben je onderdeel van een groter geheel.

Ook ben ik veel te vinden langs het hockeyveld van hockey vereniging Assen waar mijn twee kinderen hockeyen en daar wordt mijn ehbo kennis vaak gevraagd.

Mijn naam is Albert en ben geboren en getogen Zuidlaarder.
Ik ben sinds 1987 reeds werkzaam bij Univé, waarvan de eerste 4 jaren bij het voormalige Drents Landbouw Genootschap (DLG) en vervolgens meer dan 20 jaar bij de plaatselijke onderling Univé Zuidlaren wat later door de fusies onderdeel van Univé Noord Nederland is geworden.

Door mijn functie als Relatiebeheerder Zakelijke Markt, werk ik veel in de regio Noord Drenthe met als standplaatsen Zuidlaren en Assen. Door de vele contacten met de relaties, het bijwonen van diverse zakelijke activiteiten en het feit dat ik uit deze regio kom, weet ik wat er zoal speelt binnen het bedrijfsleven.

Ook in het verenigingsleven ben ik actief.  In mijn vrije tijd ben ik als jeugdtrainer verbonden aan de voetbalvereniging FC Zuidlaren en daarnaast ben ik secretaris van de IJsvereniging Zuidlaren

Mijn naam is Helen en woon in Rolde. Sinds het voormalige DLG ben ik al werkzaam in de verzekeringsbranche, via Zorg en Particulier, nu al een aantal jaren werkzaam op de Zakelijke afdeling.

Omdat het ondernemen mij uitdagend leek, ben ik sinds 2015 medisch pedicure met een eigen salon aan huis, dit combineer ik met mijn werkzaamheden bij Univé en dat gaat mij goed af.

Door deze diversiteit in de werkzaamheden heb ik een groot netwerk. Ik vind het daarom ook fantastisch om mensen samen te brengen, zodat er een win-win situatie ontstaat.

Daarnaast heb ik ook diverse bestuursfuncties vervuld en weet zo het één en ander af van het verenigingsleven.

Ik ben Marlies en woonachtig in Assen. Sinds 2010 ben ik werkzaam voor Univé Noord-Nederland in de functie van managementassistent. Ik ben nauw betrokken bij de plannen van Univé Noord-Nederland op diverse terreinen. Waaronder ook die van de verdere ontwikkeling van Univé als ledenorganisatie, als tastbare toegevoegde waarde voor de lokale samenleving, met als doel het welzijn te vergroten. Door mijn functie weet ik wat er speelt en welke afwegingen er telkens moeten worden gemaakt, breng ik mensen bij elkaar te brengen en weet ik ook hoe belangrijk communicatie hierbij is!

Naast mijn werk ben ik veel te vinden in de sportschool, maar ook op het voetbalveld, waar ik leider ben van het meidenvoetbalteam van v.v. LEO, waar mijn dochter voetbalt. Ook hierbij speelt het bij elkaar brengen en houden van mensen en communicatie een grote rol. 

Voor het plannen en organiseren van bijeenkomsten en activiteiten draai ik mijn hand niet om. Het is na afloop van een evenement fijn te zien dat alles is gelukt zoals ik dat ook voor ogen had. Univé staat net als ikzelf voor ‘Samen, Dichtbij, Doen’!

Ik ben Tineke en al vele jaren werkzaam bij Univé. Ik ben begonnen in Assen in een commerciële functie en ik ben nog een tijd gaan “zwerven” in de regio als vliegende kiep. Daarna had ik standplaats Zuidlaren en uiteindelijk werk ik sinds een paar jaar weer in Assen als medewerker acceptatie.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn en te wandelen (de omgeving hier blijft altijd mooi om doorheen te lopen!). Maar met een boek op de bank is ook erg fijn.

Mijn naam is Carolien en ik woon Assen. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij deze mooie organisatie. De eerste 8 jaren als Adviseur Particulieren en de laatste 2 jaar als Kwaliteitsadviseur. Daarnaast ben ik BHV-er op de Univé campus. Het Univé-bloed stroomt al sinds mijn geboorte door mijn aderen. Ik ben namelijk op het Univé terrein geboren!

In mijn vrije tijd wandel ik veel met onze hond Indi en verken ik Assen e.o. graag te voet. En aan de hand van wat je ziet en hoort tijdens zo’n wandeling ontstaan er weer nieuwe ideeën die bij kunnen dragen aan ons coöperatief gedachtengoed.