We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk.

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van de Univé locatie Bedum voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ineke bedient met plezier al bijna 20 jaar onze leden in de regio Bedum en Winsum. En is ook actief met onze maatschappelijke en lokale gemeenschapsactiviteiten. Naast het werk is Ineke lid van de tennisclub in Stedum.

Ik ben Wendy en sinds 2011 adviseer ik de particuliere leden in onze regio. Naast mijn werk ben ik actief lid van paardensportvereniging Winnetou, dit is een manege in de buurt. In mijn vrije tijd ben ik hier dan ook veel te vinden. De combinatie van werken en wonen in dezelfde regio vind ik erg leuk, hierdoor weet ik wat er hier speelt en voel ik mij betrokken.