VV de Lauwers is opgericht op 25 maart 1955 en bestaat meer als 60 jaar! De voetbalvereniging is onderdeel van SV de Lauwers en omvat ook nog de afdeling korfbal. De naam is afkomstig van het grensriviertje de Lauwers dat ligt tussen de provincies Friesland en Groningen. De voetballers en voetbalsters van VV de Lauwers komen uit de omliggende dorpen uit beide provincies. Momenteel heeft de vereniging tussen 100 en 200 leden.

De vereniging heeft een belangrijke functie in de regio, de middelen die wij hebben om ons clubgebouw met de kleedruimten en douches te kunnen onderhouden zijn beperkt. Wij zijn afhankelijk van de bijdragen van de inwoners in het gebied waar het clubgebouw zich bevindt.

Wij voorzien in een behoefte van de omgeving om te kunnen sporten en te bewegen, verder hebben de bewoners uit de omgeving ook een ruimte in de kantine van ons sportgebouw, om met andere bezigheden bezig te zijn zoals klaverjassen, bingo, en gezellig met elkaar samen zijn voor de nodige kontakten met elkaar.

Meer informatie: https://vvdelauwers.nl