Ben jij de bestuurder die in verkeerssituaties weet wat je moet doen? Ook in extreme omstandigheden? Slippen, noodstop, door de berm, rijden in een vrachtauto, een personenautorit op de openbare weg... én je auto heel houden?!? Show your skills: doe mee aan TRIALS, the ultimate driving test!

Trials zijn gericht op de doelgroep jonge automobilisten van 18 tot 28 jaar. En is een bewustwordingsprogramma/rijvaardigheidstraining dat positief bijdraagt aan de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeersslachtoffers.

De Trials worden door heel Nederland gehouden. Doe mee aan de TRIALS anti-slipcursus en laat zien dat jij een veilige coureur bent.

Schrijf je nu in>>
En/of lees  meer over Trials: https://trials.nlDe activiteiten van Trials passen goed bij Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar en ondersteunt maatschappelijke activiteiten. De veiligheid op de weg verbeteren en verkeersslachtoffers voorkomen zijn dan belangrijke onderdelen. Als extra stimulans bieden we bij het behalen van het certificaat een korting op je autoverzekering.