We leven niet alleen langer dan de generatie voor ons, we hebben ook meer mogelijkheden die de ongemakken als gevolg van tijdelijke of langdurige beperkingen wegnemen of verzachten.

Meer dan ooit kiezen we voor de regie over het leven in eigen hand houden en zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Wanneer nodig met goede zorg op maat en zonder verlies van zelfbeschikking.  Zo wens je het voor jezelf en ieder ander.

De wereld om ons heen verandert en zorg is er alleen voor als het echt nodig is. Zo ook voor ouderen. Bij beperkingen als gevolg van het ouder worden kun je best wat hulp, comfort en zekerheid gebruiken. Ook als je geen ‘zorgindicatie’ hebt, naasten op afstand wonen of een ander gewoon niet wil belasten. Daarom is Univé in overleg met haar leden het initiatief gestart om ouderen en hun naasten op een persoonlijke en betrouwbare manier te begeleiden bij lang zelfstandig thuis blijven wonen.

Een coach dichtbij en vertrouwd uit de eigen regio, met een breed netwerk van hulp- en dienstverleners, sociale activiteiten en meer. Voor persoonlijk contact, begeleiding en periodieke kennis bijeenkomsten om jezelf en naasten te inspireren en blijven ontwikkelen.

In Emmen is Daniëlle Staats opgeleid om de rol van coach op zich te nemen.
Volg deze ontwikkeling, de activiteiten, bijeenkomsten en ervaringen van Daniëlle en eerste deelnemers op deze site.

De invulling van een plezierig leven en zelfstandig wonen is voor iedereen anders. Dat lukt het beste samen met anderen die hier voor gaan.


Wil je direct meer weten of persoonlijk contact? Volg dan deze link >>