Tijdens het jaarlijkse gratis kinderfestival Alles Kids in Drenthe wordt Emmen in één weekend omgetoverd tot één groot gratis attractiepark voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 15 jaar. Kinderen kunnen gratis gamen bij Nintendo, dansen met Kabouter Plop, een ritje maken per trein over de stadsvloer, rugbyen, hockeyen en tal van voorstellingen bijwonen. Geniet het hele weekend van optredens van superartiesten op het grote Alles Kids in Drenthe concert!

Regionale en aansprekende landelijke organisaties, creëren samen één grote speel- en beleefomgeving op de stadsvloer. Dit wordt gedaan door ondernemers, organisaties en sponsors die het festival een warm hart toedragen. Zo zorgen we samen voor een evenement waar ieder kind onbezorgd kan spelen.

Vanwege de corona-maatregelen kon de jubileumeditie in 2020 niet doorgaan. In plaats daarvan worden er vier gratis kinderconcerten uitgevoerdop 12 en 13 september op het Marktplein in Emmen, met foodtrucks, de bekende tv-karakters en natuurlijk optredens van populaire kinderacts.

Uiteraard worden alle Corona-maatregelen van het RIVM in acht genomen, door te werken met een aanmeldsysteem voor (gratis) tickets en door aparte zones te creëren voor het publiek. De concerten zijn op beide dagen tussen 10:00 en 13:00 uur, en tussen 14:00 en 17:00 uur.

Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Alles Kids in Drenthe.