Het Griendtsveenpark is een park met veel dieren, weide’s en speelvoorzieningen en wordt onderhouden door +/- 40 vrijwilligers. Zij ondersteunen ook kinderen van een school voor speciaal onderwijs en de cliënten van een instelling voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en andere aandoeningen. Het park werkt samen met een school voor speciaal onderwijs en met een instelling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en andere aandoeningen. Zij dragen ook hun steentje bij en worden ondersteund door de vrijwilligers. Het algemeen belang staat hoog in ons vaandel.

Onlangs hebben we een nieuw paviljoen weten te realiseren en is het park rolstoelvriendelijk gemaakt. Het parkeerterrein is uitgebreid, speelattributen zijn aangeschaft en dierenverblijven zijn gerenoveerd. Het onderhoud vergt veel geld dat gelukkig grotendeels bekostigd kan worden door sponsoren en giften aar ondanks dit moet elk jaar goed gekeken worden welke prioriteit behandeld moet worden.

Voor volgend jaar staat op onze prioriteitenlijst het kuikenverblijf, een verblijf waar de kuikens verzorgd worden zodra zij uit het ei komen tot het moment dat zij of wel in het park blijven of overgaan in particuliere handen.
Iedereen kan hier kijken en vooral kleine kinderen staan hier met grote ogen naar te kijken.

Voor deze opknapbeurt hebben we ongeveer € 20.000,- nodig en daarom vragen we u om een bijdrage hiervoor. Dan kunnen wij het park blijvend vernieuwen en kunnen bezoekers nog lang genieten van dit geweldige openbare park.

Meer informatie: http://griendtsveenpark.nl