We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Stad Groningen voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Cor en sinds 2016 bedien ik onze leden zowel op de Zonnelaan als de Korreweg. De speciale ontmoeting en kennisavonden over samen leren tegenspoed voorkomen en schade beperken en het enthousiasme van de leden hierover ervaar ik als bijzonder plezierig.

Thuis ben ik vooral druk met mijn gezin. In mijn vrije tijd ben ik ook nog bezig voor de kerk. De saamhorigheid en het delen van jouw geloof zorgen ervoor dat dit een belangrijke plek heeft in mijn leven.

Mijn naam is Ina en ik maak met veel plezier deel uit van het team in Groningen op de locaties Zonnelaan en Paterswolde waar ik woon. Ik kom altijd op de fiets, op eigen kracht😀, naar het werk. Bewegen is voor mij belangrijk, evenals muziek.

Ik ben Sandra, ben geboren en getogen in de wijk Helpman in Groningen en al meer dan 25 jaar hier actief voor onze leden. Daarnaast ben ik betrokken bij het organiseren van en het meedoen aan lokale activiteiten.

In mij vrije tijd ben ik actief bij het team van mijn zoon bij voetbalvereniging vv Helpman en ga ik graag naar de sportschool.


Mijn naam is Gerrit en mijn standplaatsen zijn de kantoren Korreweg en Zonnelaan. Ik ga voor het persoonlijke contact, ervaar dat onze leden dat erg waarderen en dat onze organisatie ons daar alle ruimte voor geeft.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of een wandeling maken met mijn hond. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden een hapje en drankje buiten de deur te doen.


Mijn naam is Romeo. Door de goede sfeer en hartelijk ontvangst vorig jaar door mijn nieuwe collega’s voelde ik mij al snel thuis. 

Sporten is voor mij een uitlaatklep. Ik ga twee keer in de week naar de sportschool en onlangs ben ik ook één keer in de week gaan kickboksen.
Daarnaast ga ik regelmatig naar de bioscoop en ben ik een fervent fan van de Formule 1.

Mijn naam is Gerhard en werk ruim 11 jaar voor Univé. Sinds 2017 voer ik persoonlijke gesprekken met onze zakelijke relaties op ons kantoor aan de Zonnelaan of op de betreffende bedrijfslocatie. Ik vind de gesprekken met ondernemers inspirerend omdat ze altijd vanuit hun eigen drijfveren hun bedrijf of beroep doen. Dit maakt de gesprekken verrassend en energiek.

Ik ben een echte teamsporter en ben in mijn vrije tijd actief als spelverdeler bij mijn volleybalvereniging in Bedum. Ook bezoek ik samen met mijn zoon de wedstrijden van FC Groningen en doe ik veel andere activiteiten/uitjes met mijn gezin. Dit sluit ik graag af met een hapje en een drankje.

Mijn naam is Sandra, al ruim 17 jaar woonachtig in de stad Groningen. En inmiddels al 5 jaar werkzaam bij de verschillende vestigingen in en rondom de stad. De levendigheid en diversiteit vind ik erg prettig, zowel in het werk als inwoner van Groningen. Verbindingen zoeken in de samenleving zoals Univé dat doet geeft me energie. Zo gaan we steeds meer dingen zoeken in het kader van het voorkomen of beperken van schade. Mijn inziens een mooie ontwikkeling binnen het bedrijf waar ik met veel plezier werkzaam ben.