Midden Nederland Makelaars organiseerde op donderdagavond 14 maart 2019, voor het tweede jaar op rij de Woontrenddag. “Een vraag die veel mensen zichzelf stellen in deze tijd, verbouwen of verhuizen? Verhuizen is best lastig met de huizenmarkt van nu. Huizen zijn schaars. Het verbouwen van het huis waar men in woont, zodat het weer volop aan alle wensen voldoet, is een andere optie. Zeker nu men ook graag wil verduurzamen. Wij willen mensen graag laten zien wat er allemaal mogelijk is, vaak meer dan zij in eerste instantie denken”, zegt Marjon Kok van Midden Nederland Makelaars.

Ook was er een inloopavond om alle toekomstige- en huidige huiseigenaren de kans te geven inspiratie op te doen. Zo was er inspiratie op te doen in interieurdesign, keukens en badkamers. Natuurtalent liet zien wat de trends zijn in tuinverbouwingen, Cobalt Energieoplossingen richtte zich op verduurzaming, Midden Nederland Hypotheken liet middels een quickscan zien wat eventuele kopers kunnen lenen en Univé promootte deze avond rookmelders om zo een veilige woonomgeving te creeëren.

De eerste honderd bezoekers ontvingen een goodybag en alle bezoekers konden meedoen aan een prijsvraag op de avond waar een handgetekende poster van ByDiane te winnen viel.

De Woontrenddag is een initiatief van Midden Nederland Makelaars in samenwerking  met Univé Verzekeringen, Inbetween, Natuurtalent, Midden Nederland Hypotheken, Douchezaak, Keukeneiland en Cobalt Energieoplossingen.