Iedere dag worden tientallen Nederlanders het slachtoffer van een inbraak. Gelukkig kun je zelf veel doen om een inbraak te voorkomen. Tijdens de ledenavond op maandag 20 juni 2022 in Groningen praten we jou graag helemaal bij en deelt een ex-inbreker zijn ervaringen en geeft tips.

Alleen in de gemeente Groningen werd er in 2021 al 355 keer ingebroken. Een inbraak heeft een enorme impact op het gevoel van veiligheid. 

Tijdens de ledenavond vertellen we meer over hoe je een inbraak kunt verhinderen en beschrijft Evert Jansen uit Groningen zijn bijzondere verhaal. De ex-inbreker is inmiddels inbraakpreventieadviseur en helpt mensen zich te wapenen tegen ongenode gasten in huis.

Het belooft een leerzame avond te worden met een serieuze ondertoon. Want plezierig en veilig wonen is ons allemaal heel wat waard. Zeker na de afgelopen jaren waarin thuis nog meer de basis van ons leven werd. Een fijn huis en een veilige buurt zijn daardoor nog belangrijker geworden. 

Door aandacht te besteden aan inbraakpreventie hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het voorkomen van inbraken en daarmee schade en leed te beperken.

Locatie en datum ledenavond
De ledenavond vindt plaats op de volgende locatie en datum:

Maandag 20 juni 2022
Italiaans Restaurant Il Lago
S.O.J. Palmelaan 305
9728 VJ Groningen

We beginnen om 19.30 uur. We verwachten de activiteiten rond 21.30 uur af te ronden.

Univé’s Ledenavonden
Univé Noord-Nederland maken we samen. Daarom organiseren we ieder jaar verschillende ledenavonden. Dat doen we lokaal, zodat we met inwoners, ondernemers en collega’s uit een gebied kunnen praten over actuele onderwerpen. Tijdens een ledenavond staat altijd één thema centraal waarover we je op een leuke manier informeren. Ook horen we natuurlijk graag hoe jij over bepaalde zaken denkt.

Aanmelden
Ben jij (en jouw eventuele introducee) erbij op 20 juni? Aanmelden kan via onderstaande button en kan tot en met uiterlijk vrijdag 10 juni. Maar wacht niet te lang, want vol is vol!