We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Emmen voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Sandra, ben geboren en getogen in de wijk Helpman in Groningen en al meer dan 25 jaar hier actief voor onze leden. Daarnaast ben ik betrokken bij het organiseren van en het meedoen aan lokale activiteiten.

In mijn vrije tijd ben ik actief bij het team van mijn zoon bij voetbalvereniging vv Helpman en ga ik graag naar de sportschool.

Mijn naam is Ina en ik maak met veel plezier deel uit van het team in Groningen op de locaties Zonnelaan en Paterswolde waar ik woon. Ik kom altijd op de fiets, op eigen kracht😀, naar het werk. Bewegen is voor mij belangrijk, evenals muziek.

Mijn naam is Terence, woonachtig in Haren en werkzaam bij Univé sinds 2015. In mijn huidige functie als Business controller zorg ik samen met mijn collega’s voor de relevante managementinformatie om onze doelen te kunnen bereiken. Die doelen krijgen de laatste jaren steeds meer relatie met het voorkomen en beperken van schade en dat is ook wat mij aantrekt aan het werk.

Mijn vrije tijd besteed ik veel aan klussen, concerten/festivals en fietsen.


Ik ben Cor en sinds 2016 bedien ik onze leden zowel op de Zonnelaan als de Korreweg. De speciale ontmoeting en kennisavonden over samen leren tegenspoed voorkomen en schade beperken en het enthousiasme van de leden hierover ervaar ik als bijzonder plezierig.

Thuis ben ik vooral druk met mijn gezin. In mijn vrije tijd ben ik ook nog bezig voor de kerk. De saamhorigheid en het delen van jouw geloof zorgen ervoor dat dit een belangrijke plek heeft in mijn leven.

Mijn naam is Gerrit en mijn standplaatsen zijn de kantoren Korreweg en Zonnelaan. Ik ga voor het persoonlijke contact, ervaar dat onze leden dat erg waarderen en dat onze organisatie ons daar alle ruimte voor geeft.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of een wandeling maken met mijn hond. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden een hapje en drankje buiten de deur te doen.

Mijn naam is Romeo. Door de goede sfeer en hartelijk ontvangst vorig jaar door mijn nieuwe collega’s voelde ik mij al snel thuis. 

Sporten is voor mij een uitlaatklep. Ik ga twee keer in de week naar de sportschool en onlangs ben ik ook één keer in de week gaan kickboksen.
Daarnaast ga ik regelmatig naar de bioscoop en ben ik een fervent fan van de Formule 1.