FC Deltasports '95 is een voetbal vereniging uit Houten (Utrecht). Bij FC Deltasports '95 kan iedereen terecht voor voetbaltraining en wedstrijden. Een plek om te sporten voor iedereen, zoals de G-teams, seniorenvoetbal (40+) en peutervoetbal. Jongens- en meisjesteams.

We bieden onze talenten een uitdaging met prestatievoetbal en de niet-selectiejeugd stimuleren en faciliteren wij om met plezier bij onze vereniging te sporten.

Als vereniging dragen wij bij aan het concept ‘positief coachen’. Wij werken hard aan een positieve clubcultuur, waarin spelers zich optimaal ontwikkelen en lang bij de club aangesloten blijven. De vereniging staat voor een positieve clubcultuur en wil een voorbeeld zijn van een club waar het anders gaat. Waar mensen vooral bezig zijn met wat er góed gaat, en met de sterke kanten van spelers. Waar iedereen gepast met elkaar omgaat. Want wij geloven dat in zo'n cultuur onze voetballers zich beter kunnen ontwikkelen en dus betere prestaties neerzetten.

FC Delta Sports ’95 is een actieve vereniging. Naast de seizoenscompetitie worden er ook toernooien gehouden op het complex. Maar ook naast voetbal organiseren leden en vrijwilligers veel nevenactiviteiten.

Kijk voor meer informatie: https://www.deltasports.nl