Voetbalvereniging Door Oefening Sterk Roelofarendsveen (DOSR) is volgens de statistieken de meest succesvolle voetbalclub in de gemeente Kaag & Braassem. Voetballen doen de Veenders al lang; eigenlijk al veel langer dan de 91 jaar dat DOSR nu bestaat. De club heeft zijn dorpse charme behouden, maar is ambitieus en heeft zijn jeugdteams in de hogere klassen spelen. Op het Sportpad blijft de gezelligheid echter voorop staan. We zijn een echte vereniging en bestaan bij de gratie van welwillende vrijwilligers uit uw buurt.

Dat laat zich wellicht het best weergeven via het technisch plan dat de jeugd optimaal wil laten sporten. Dit plan draagt bij dat: de jeugd zo goed mogelijk presteert en hun spelniveau verbetert; de coaches hun taken volbrengen; er een prettig voetbalklimaat heerst; leeftijdsspecifieke kenmerken onderkend zijn; er een attractieve speelstijl is; een gedegen opleiding (Zeister visie) en een vaste doorstroming is naar de selectie. 

De club is uitgegroeid tot een vereniging die prominent aanwezig is binnen de gemeenschap van Roelofarendsveen en Oude Wetering. Die aanwezigheid komt niet alleen door de voetballers, maar ook door de grote aanhang en trouwe supporters die wekelijks een bezoek brengen aan de wedstrijden die gespeeld worden.

DOSR is er niet alleen voor de prestatie-teams. Voetbalplezier staat bij ons hoog in het vaandel en dat wordt wekelijks ervaren door bijna 500 voetballende leden. Zowel jongens als meisjes.


Meer informatie: www.dosr.nl