Het ledenoverleg wil een bijdrage leveren aan de toekomst van een gezond en plezierig leven voor iedereen in onze regio. Door met elkaar de dialoog aan te gaan, vragen te stellen en kijken of de uitkomst ons allen verder kan brengen. Door middel van bijeenkomsten in de regio en hier online.

Heb je vragen over artikelen van deze website of opmerkingen waar anderen van kunnen leren? Doe mee, reageer op deze artikelen of stel gerust een vraag.

Volledig openbaar en transparant
Voor de meeste onder ons is het misschien bijzonder dat de site volledig openbaar is. Niet je profiel, rol of functie staat voorop, maar ons collectieve doel: samen wijzer worden.
Iedereen kan artikelen aanleveren of reageren op gepubliceerde vragen en artikelen. Het draait immers om actief kennis en informatie uitwisselen!

Hoe kan ik een vraag stellen of nieuwe onderwerpen en artikelen aandragen?
Klik bovenin de pagina op ‘’bericht aanleveren’.

Hoe reageer ik op een artikel?
Klik in het artikel op 'reageer' om een reactie te plaatsen.

Worden alle reacties of artikelen geplaatst?
We willen dat iedereen zich vrij en veilig voelt om een bijdrage te leveren.

Als jouw reactie of artikel daartoe bijdraagt kun je er op rekenen dat deze geplaatst wordt. Dat kan ook anoniem, als de inhoud relevant is en bijdraagt aan de doelstelling willen we dat zeker respecteren, ergo in de meeste gevallen zullen we alleen een voornaam gebruiken. We willen dat iedereen die een waardevolle bijdrage levert, veilig is.

Wanneer zie ik mijn bijdrage of reactie op de website?
In de meeste gevallen wordt je bijdrage uiterlijk de eerst volgende werkdag geplaatst. En je krijgt altijd een antwoord als we het niet kunnen plaatsen.

Waarom wordt deze vorm, een interactieve webkrant, en niet bijvoorbeeld een forum, of een reguliere socialmedia app gebruikt?
We gebruiken deze vorm omdat het eenvoudig is om mee te werken. De website is altijd beschikbaar, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

We willen geen 'publiek' debat met individuen, of achteraf reacties weghalen, maar zorgvuldig samenwerken aan een gemeenschappelijke kennisontwikkeling, ervaringsuitwisseling en reflectie.