Een goed huis, een fijne buurt of woonplaats is voor iedereen de plek waar je graag weer thuiskomt. Waar de deur voor een ander open staat, wanneer jij dat wil. Plezierig wonen is ons allemaal heel wat waard.

Natuurlijk is dat niet zo vanzelfsprekend er komen nog altijd inbraken voor, ook in Lelystad. Daarom organiseert Univé Lelystad op dinsdag 2 juli 2019 een thema-avond: Samen veilig in en om je huis en buurt in de winkel aan het Stationsplein 36 in Lelystad.

We willen allemaal veilig wonen. Je kunt allerlei acties ondernemen om je huis te beveiligen maar dat geeft  niet automatisch een beter gevoel van veiligheid. Een open deur voor naasten en bekenden is ook heel wat waard. Wat kunnen we samen voor elkaar betekenen als het gaat om met plezier veilig wonen? De bijzondere invulling van deze avond brengt mogelijkheden, inspiratie, verassingen en onderling plezier.

Tijdens de avond vertelt Evert Jansen over zijn ervaringen als ex-inbreker en geeft tips over hoe je inbraak kunt voorkomen. Daarna volgt een interactieve quiz en wordt de avond afgesloten met een hapje en drankje.

Datum: dinsdag 2 juli 2019
Locatie: Univé Lelystad, Stationsplein 36 in Lelystad.

Programma
19.00 uur Inloop en koffie/thee
19.30 uur Welkom en presentatie Evert Jansen
20.30 uur Interactieve quiz
20.45 uur Napraten
21.15 uur Einde

Univé is een coöperatie die met de tijd meegaat en wil bijdragen aan een plezierige lokale verbinding met de leden en de leden onderling. Omdat iedereen zoveel meer met en voor elkaar kan betekenen.

Wij zien uit naar een leuke, informatieve avond. Neem gerust iemand mee!