We leven in een bijzondere tijd die we niet snel zullen vergeten. Alles wat we voor lief namen is plotseling niet meer vanzelfsprekend. Naar de winkel, naar school of werk, sporten of naar de zangvereniging gaan is tijdelijk niet meer mogelijk. Maar ook het fysieke contact met opa en oma moeten we in deze dagen beperken tot het noodzakelijke. In zijn speech sprak de Koning: “Het coronavirus kunnen we niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel."

Stuur een gratis kaartje!
Univé wil daar op bescheiden wijze een bijdrage aan leveren. Via https://unive.omapost.nl stuur je gemakkelijk je online foto's naar je opa en oma of kies je één van de standaardkaartjes. Ze krijgen dan een fysiek kaartje thuisgestuurd. Op dat kaartje staat ook je persoonlijke boodschap en je telefoonnummer. 

Adopteer-een-oma
Het is belangrijk dat ouderen juist nu in contact blijven met jonge mensen. Als je zelf geen opa of oma meer hebt, kun je gekoppeld worden aan een eenzame oudere via adopteer-een-oma. Kijk voor meer informatie op https://adopteer.omapost.nl.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van deze e-mail nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 1815 000 of door een e-mail te sturen naar dichtbij@unive.nl. Wij helpen je graag.