In Nederland geven zo’n 5 miljoen mensen mantelzorg. Dat kan aan een ouder of een partner zijn, maar ook aan een gehandicapt kind of een andere dierbare. Mantelzorg kan tijdelijk zijn, maar ook langdurig en intensief. En hoewel je het uit liefde doet, kan het op je drukken, veel van je vragen en je leven flink beïnvloeden.

Daarom organiseren we op woensdagavond 15 juni een speciale ledenavond over mantelzorg. De bijeenkomst vindt plaats in onze nieuwe winkel in Meppel. Tijdens de avond delen we - in samenwerking met Welzijn MensenWerk en het Contactpunt Mantelzorg - ervaringen en hebben we het graag over hoe we jou als mantelzorger kunnen helpen.

In gesprek
Samen gaan we in gesprek over mantelzorg en wat dit betekent voor jouw leven. Ook denken we graag met elkaar na over hoe we onze mooie locatie zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor ontmoetingen met/tussen mantelzorgers.

Programma
De ledenavond vindt plaats op woensdagavond 15 juni in onze nieuwe winkel in Meppel (Eendrachtstraat 1). De inloop start om 19.00 uur, het programma om 19.30 uur. We verwachten dat de avond tot maximaal 21.30 uur duurt.

Aanmelden
Deelname aan de ledenavond is natuurlijk gratis. Aanmelden kan via onderstaande knop en tot en met zondag 12 juni. Er opent zich dan een nieuwe pagina waarop je een aantal gegevens in moet vullen. Maar let op: vol = vol!


>> Aanmelden ledenavond Meppel