Café Centraal in Ruinerwold was zaterdag 6 oktober 2018 het decor van een heus Oktoberfest. De organisatie was een samenwerking tussen Café Centraal & Sempre Sereno Ruinerwold. Ook de band ‘kleintje’ SmildegerRoet had een aandeel in deze avond.

Vanaf een uur of 21.00 begonnen de goedgevulde bierpullen zich te verspreiden onder de enthousiaste bezoekers. Een gezellige avond in het verschiet. Een groot deel van het publiek had zijn best gedaan om in een passende outfit te verschijnen. Ook de leden en dirigenten van de malletband en de fanfare van Sempre Sereno waren geheel in stijl gekleed. Vervolgens werden in twee blokken bekende nummers, zoals Rosamunde, Country Roads en Sierre Madre gespeeld door de fanfare en de malletband van Sempre Sereno. Dit werd afgewisseld met vrolijke Oktoberfest muziek van ‘kleintje’ SmildegerRoet.

De muziek werd enthousiast ontvangen door het publiek. Naarmate de avond vorderde vulde de zaal zich steeds meer met enthousiast publiek dat onder het genot van een drankje genoot van de gezellige muziek. Ook een braadworst mocht natuurlijk niet ontbreken. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond. Graag ´Auf Wiedersehen´ bij een volgend concert van Sempre Sereno.

Kijk voor meer informatie: www.sempresereno.com