We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Meppel voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Robert en als adviseur voor onze agrarische leden kom ik vooral bij ze thuis op hun bedrijf. En dat is in de werkgebieden van de regio’s Zuidwolde, Meppel, Steenwijk en Weststellingwerf.

Door deze persoonlijke bezoeken en mijn lidmaatschap van LTO ZW-Drenthe blijf ik goed op de hoogte van agrarische ontwikkelingen, en de specifieke wensen en behoefte van onze leden.

Ik ben Bert, Agrarisch en MKB relatiebeheerder in de regio Meppel en Zuidwolde. Sinds 1994 werk ik bij Univé en heb veel kennis opgedaan van verzekeringen. Daar ben ik best trots op, net als op al onze leden in de regio waar ik het contact mee onderhoud. En meestal is dat bijzonder persoonlijk en vertrouwd.

De regio is voor mij niet onbekend, ik ben namelijk geboren en getogen in Steenwijkerwold. Tegenwoordig woon ik in Diever met mijn vriendin en onze zoon. Sporten doe ik graag, zoals skiën, hardlopen en mountainbiken bij de verenigingen Fiets Tour Club Diever en Mountainbike vereniging Havelte. Je kunt mij ook tegenkomen op de motor of wandelend met het gezin in de mooie natuur die onze regio rijk is.

Mijn naam is Annita. Ik ben parttime werkzaam als particulier adviseur binnendienst op het kantoor in Meppel. Het mooie aan mijn werk is, dat we tijdens de gesprekken met klanten het niet alleen over verzekeren hebben maar ook over hoe voorkom ik schade. We bieden verschillende opties aan zoals dakgoot schoonmaken, cv onderhoud en schoorsteenvegen. Kortom de gesprekken met klanten zijn veelzijdig. Dat maak het werk zo leuk.

In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, fietsen en ik heb veel hobby’s en ook mag ik graag uit eten gaan met vrienden. Sinds een jaar ben ik oma van een prachtige kleinzoon Matteo en daar breng ik ook veel tijd mee door.
Ook bezoek ik regelmatig een voetbalwedstrijd van PEC Zwolle.


Mijn naam is Martin, Adviseur Particulieren in Team Telefonie. Ik werk sinds 2 jaar (weer) bij Univé en heb hiervoor lange tijd bij een bank gewerkt in Steenwijk, Meppel en een aantal kleinere plaatsen in de omgeving. Mijn 1e levensjaar heb ik doorgebracht in Meppel, verder ben ik opgegroeid in Steenwijk. Sinds 10 jaar ben ik woonachtig in Hoogeveen (wat je al niet doet voor de liefde).

Klantcontact is het leukste werk dat er is, omdat je alle aspecten van het leven meemaakt. Dit kunnen verdrietige dingen zijn maar ook heel interessante of grappige dingen. En het blijft fantastisch om te zien hoe verschillend mensen naar dingen kunnen kijken.

Mijn naam is Jan en al ruim 40 jaar heb ik het genoegen om bij deze mooie ‘club’ te mogen werken. De missie/visie van deze Coöperatie past precies bij mij. Al hetgeen we ondernemen, besluiten en bedenken doen we vanuit het leden/klantbelang. Hierover sparren we regelmatig met ledenraadsleden die de vertegenwoordiging vormen van het totaal bestand van ± 150.000 klanten.

Onze strategie is vastgelegd in het document ‘Terug naar de Kracht’. Deze strategie refereert aan hetgeen we vanaf 1794 al beloven: “Samen zijn we er voor elkaar”.

Mijn naam is Arnold. Ik werk sinds 1995 voor Univé als adviseur voor de particuliere leden. Na een lange tijd in De Wijk te hebben gewoond, woon ik tegenwoordig in het mooie Zuidwolde. Om me zo lokaal mogelijk in te zetten, werk ik hoofdzakelijk vanuit de vestigingen in Meppel en Zuidwolde. Daarbij vind ik laagdrempeligheid erg van belang. Want we zijn er immers voor elkaar. Zo ben ik graag een luisterend oor, om daar van uit een oplossing voor leden te zoeken.

In m’n vrije tijd kun je me vaak vinden in de groene natuur van Zuidwolde.