Wat hadden wij een leuke morgen/middag, picknicken in het park! En….wat een geluk met het droge weer, hoewel het best koud was…

De morgen zijn we begonnen met koffie/thee en een lekkere koek. Daarna maakten medewerkers van Univé Meppel en vrijwilligers van stichting Present de broodjes klaar en deden spelletjes aan tafel, leuk! Al rollend en wandelend gingen we met de deelnemers van de Trekschuit richting het mooie park!

Daar zochten we de bankjes op en één deelnemer ging gelijk op een kleedje zitten. Samen genoten we van lekkere broodjes, slaatje, drinken, blokjes kaas etcetera. Ook zagen we de hertjes, pauw, eenden en kippen die dachten dat we brood kwamen brengen…. Nee hoor!! We smulden alles lekker zelf op. Om 12.30 liepen we weer terug, wat was het gezellig, lekker en leuk.

Eenmaal terug op de Trekschuit werden we met een warme kop thee en weer snel opgewarmd!

Deze activiteit is een samenwerking van stichting Present en Univé Noord-Nederland.

Univé vindt het belangrijk dat medewerkers zich lokaal inzetten voor de maatschappij. Naast betrokkenheid bij lokale organisaties levert het ook persoonlijke ontwikkeling op voor de medewerkers. Het biedt nieuwe ontmoetingen en doorbreekt de dagelijkse routine. Het geeft een blikverruiming voor medewerkers en daarnaast natuurlijk veel plezier tijdens de activiteiten. 

Op jaarbasis organiseert Unive Noord-Nederland ongeveer 60 activiteiten bij verschillende organisaties. Iedere medewerker kan hieraan 6 uur per jaar tijdens werktijd besteden.