We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als persoonlijke adviseurs van Univé Midden-Delfland voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we je voor aan onze adviseur:

Mijn naam is Edger, ben al meer dan 25 jaar werkzaam met en voor onze leden in Zuid-Holland en in het bijzonder Midden-Delfland. Mensen wijzen op preventiemogelijkheden en helpen de risico’s in het leven gewoon goed te verzekeren. Het persoonlijke contact en zelfstandig kunnen optreden namens Univé in deze regio maakt dat ik mijn werk met plezier doe.

Naast mijn werk ben ik zeer actief als Hoofd Commisie Jeugd Opleiding van de plaatselijke voetbalclub SV Den Hoorn. Daar komt natuurlijk best veel bij kijken. Denk hierbij aan het verzorgen van de teamindeling voor volgend seizoen en het zoeken naar leiders en trainers.

Ook ben ik onderdeel van het Technisch Hart bestaande uit drie mensen die verantwoordelijk zijn voor alle impactvolle voetbaltechnische zaken binnen de vereniging: het wel of niet aanstellen van betaalde trainers en het schrijven van het Voetbal Beleidsplan en het borgen hiervan.