Gewoon omdat  Jeu de Boules heel gezond is. Voor je conditie, je loopt een hele (mid)dag heen en weer, voor je geest: concentratie op het spel, voor je motoriek , de oog - handcoördinatie enz. Je gehele lichaam is erbij betrokken.

De Nije Bouleers is een Jeu de Boulesvereniging in Nijkerk en beschikt over zowel binnen- als buitenbanen. Daardoor kunnen we bij elk weersgesteldheid onze sport of spel beoefenen. 

Onze doelstelling is om een ieder, op zijn of haar niveau, met plezier het Jeu de Boules-spel of -sport te laten beoefenen. Zo beschikken we over recreantengroepen, maar ook over wedstrijdspelers.

De recreanten spelen vooral op de oefendag en op interne toernooien en wedstrijden. De wedstrijdspelers spelen ook op de landelijke toernooien, waar ook deelnemers van andere verenigingen mogen deelnemen, en in diverse competities van de NJBB Disctrict Midden.

Maar wij staan ook open voor gasten, introducees en tijdelijke leden.
Bent u lid van een andere vereniging, wilt u meekomen met een ander lid van onze vereniging, heeft u gewoon belangstelling of wilt u nader kennis maken? Aarzel dan niet en kom langs op de clubtijden, meldt u zich bij de bar en maak kennis met de mensen en het spel Jeu de Boules.

Bent u in de zomermaanden voor langere tijd op een camping dan kunnen wij u voor de zomerperiode ook een tijdelijk lidmaatschap aanbieden en kunt u aan alle activiteiten van de leden meedoen. Verder organiseren de leden diverse gezellige avonden, bijvoorbeeld een kaartavond of een bingoavond.

Omdat wij een vereniging zijn wordt al het werk, voor zover technisch mogelijk, door vrijwilligers gedaan. Daarom zijn we trots op onze vereniging, de goede sfeer, de bijdragen van alle vrijwilligers aan de organisatie en vooral ook daardoor, de gezonde financiële situatie.

Kijk voor meer informatie: www.nijeboulers.nl