Wat een goed initiatief de fit challenge 30. Het zette mij ook aan het denken en letterlijk in beweging.

Voor de Corona toestanden heb ik helaas te maken gehad met blessures en lichamelijke ongemakken waardoor sporten of bewegen niet altijd lukte op de manier waarop ik wilde. Daarnaast heb ik een leuke baan als adviseur bij Univé, maar dit is met name een zittend beroep. Daarom was het voor mij extra belangrijk om het sporten weer op te pakken. 

Doordat ik lang niet kon sporten heb ik het rustig aan moeten opbouwen. Ik heb hiervoor een hometrainer aangeschaft. Net voor de Corona tijd ben ik begonnen met fietsen. Vervolgens kwamen we thuis te zitten, wat een gekke tijd! Inmiddels werk ik ruim 2 maanden vanuit huis. Niet altijd ideaal met een jong gezin maar het voordeel van het thuiswerken is dat je geen reistijd hebt. Deze tijd ben ik gaan gebruiken om een uur per dag te fietsen. Ik ben weer conditie op gaan bouwen en merk dat mijn lichaam door het langzaam op te bouwen steeds meer kan.

Nu gaat het zo goed dat ik voor mezelf een racefiets heb aangeschaft zodat ik er lekker op uit kan. Gezond sportief bezig, in de natuur. Bewegen is goed voor lichaam en geest zeggen ze altijd, ik merk dit nu ook. Mede door de bizarre tijd met Corona waar we in leven, heb ik het plezier in het sporten terug weten te vinden. Iets waar ik erg blij mee ben!  

Uiteraard hoop ik dat we het virus onder controle kunnen houden en snel weer meer vrijheden kunnen krijgen. Maar het belangrijkste is dat we samen gezond blijven en beweging speelt hierin een belangrijke rol. Dit blijf ik dan ook zeker doen! 

Natalie