Bezoek, beleef en ervaar zélf de jaarlijkse gezellige NoorderExpo jaarbeurs. Struin langs de nieuwste trends, ontwikkelingen en producten op het gebied van fashion, beauty & gezondheid, wonen, vrije tijd en nog veel meer. Proef, shop en geniet van de prachtige en bijzondere producten en de boeiende informatie.

Vrijdag 20 september 2019 was de aftrap van de Noorderexpo 2019. Een gezellige beurs met ongeveer 40 standhouders. Ook Univé Noord-Nederland was aanwezig met een stand. Tijdens de beurs werden bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden hoe schades te voorkomen en/of beperken.

 

Ook kon men meedoen aan een prijsvraag met als hoofdprijs een prachtige Unive fiets. De winnaars zijn ondertussen bekend:
  • 1e prijs FIETS: Familie Dillema uit Peize
  • 2e prijs RIMA verwenpakket: Marit van den Akker uit Roden
  • 3e prijs WERELDWINKEL schoudertas met inhoud: Janny Solle uit Roden
De expo wordt georganiseerd door Stichting Jaarbeurs Roden en kent een lange traditie vanaf 1953. We organiseren jaarlijks, tijdens de Rodermarktweek in september, diverse activiteiten. Zoals de NoorderExpo (voorheen Jaarbeurs van het Noorden), livemuziek en nog veel meer. Vele tienduizenden bezoekers uit heel Noord-Nederland genieten elk jaar van de gezelligheid op het voorplein, in het 'Paviljoen', in de 'Dansfabriek' en in de NoorderExpo op het Jaarbeursterrein aan de Norgerweg.

Meer informatie: https://jaarbeursroden.nl