Onze vereniging bestaat al meer dan 50 jaar, met circa 300 leden, waarvan ongeveer 80 jeugdleden en 220 volwassen leden. De Norger Tennis Vereniging beschikt over een prachtig tennis park, met 5 gravelbanen die bekend staan als de beste gravelbanen van het Noorden. Op elke baan hebben we verlichting en ons clubgebouw, met kleedkamers en douche is dit jaar grondig verbouwd.

Wij zijn één van de weinige verenigingen in Noord-Drenthe die groeit. Hoe komt dit? We hebben een heel actieve vereniging, en dat komt door de inzet van vele vrijwilligers. Zo houden een aantal vitale mannen, waaronder Rob, Henk en Henk, zich bezig met het onderhoud van de 5 gravelbanen. En zo gaat dat, waar kan proberen wij bij de Norger Tennisvereniging samen dingen te realiseren. Of het nu gaat om het organiseren van toernooien of een Winterfair, om de kantinedienst draaien of om het bouwen van 2 nieuwe Padelbanen: iedereen draagt op zijn eigen manier een steentje bij aan het succes van de Norger TV. Het resultaat: een mooi sportpark en een gezellige vereniging met enthousiaste en gedreven leden.

Univé vindt bewegen voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking. Op landelijk en regionaal niveau. En wil als betrokken verzekeraar in de regio Noordenveld de vrijwilligers Rob en de beiden Henk-en extra in het zonnetje zetten om hen te bedanken voor hun inzet, door het overhandigen van mooie trainingsjassen.

Van 21 juni tot en met 23 juni 2019 introduceerden de Norger tennisvereniging Padel aan zowel leden als niet-leden tijdens een groots evenementen- en actieweekend.  Iedereen kon tijdens verschillende festiviteiten kennismaken met de tennis-en padelsport in Noordenveld.

Padel een innovatief en laagdrempelig racketspel (combinatie van (tafel) tennis en squash. Een sport voor jong en oud en kan op alle niveaus gespeeld worden. Minder lichamelijk inspannend dan tennis en daarom zeer geschikt voor mensen die tennis te zwaar vinden.

Univé steunt de Padelbanen en is regionaal betrokken bij diverse (sport) verenigingen. Direct na de officiële opening speelden Spaanse en Nederlandse topspelers een padelinterland!Kijk voor meer informatie: www.norgertv.nl