De zaterdagvoetbalvereniging O.N.R. is een vereniging bestaande uit 5 seniorenteams en 14 jeugdteams. Verder zijn er drie teams voor jongens en meisjes met een beperking van welke aard dan ook. Er is een pupillen team en twee senioren teams.

Binnen de vereniging is er tevens een zaalvoetbalafdeling (futsal) met 9 seniorenteams. Het zesde zaalteam kreeg vrijdag 29 november 2019 voor de derby tegen v.v. Roden nieuwe tassen overhandigd. 


Daarnaast spelen 30+-ers wekelijks recreatief in de zaal. Er is een 35+ team en een 45+ team die competitie spelen een keer in de maand op vrijdagavond. Ook de biljartafdeling, het Groende Veldje (HGV) maakt deel uit van onze vereniging.

ONR is een vereniging met een eigen cultuur. Een cultuur, die zich kenmerkt door het streven naar sportieve prestaties in samenhang met de door ouders/leden beleefde normen en waarden, waarbij de ontwikkeling van (sociale) vaardigheden en het respect hebben voor elkaar van groot belang worden geacht.

De vereniging heeft een groot aantal vrijwilligers die veel taken op zich nemen: bestuurlijk in het algemeen bestuur of de jeugdcommissie, de begeleiding van (jeugd)teams, (assistent)trainers, scheidsrechters, kantinedienst en het onderhoud van onze accommodatie.

Meer informatie: www.vvonr.nl

Als supporter van sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk en steunt daarom ook lokale en regionale initiatieven. Medewerkers van Univé mogen een persoonlijk sponsorbudget inzetten voor een sportvereniging waar ze lid van zijn. Zo kon Vincent van Gastel (gele keeperstrui) zijn team helpen aan nieuwe tassen.