Het Bedrijven Basketbaltoernooi van de Donar Businessclub (BBC) is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Dan wordt het pak en de businessruimte in Martiniplaza ingewisseld voor sportschoenen en sporthal de Hullen in Roden.

Maar liefst 24 bedrijven namen het woensdag 13 maart 2019 tegen elkaar op in een sportieve krachtmeting. Een gezellige bijeenkomst om elkaar te ontmoeten, te netwerken en bij te praten.

  

Team Noorderpoort versloeg in de finale team Van der Valk Zuidbroek en De Bonte Wever uit Assen sleepte de Fair Play prijs in de wacht.

Deelnemende partijen: 
Noorderpoort, Dagblad van het Noorden, Ticketguard, CBEE Clever, Perkin Elmer, Team BBC-leden, BAM, ANWB-tjes, Hanzehogeschool, Trip Advocaten & Notarissen, Team Donar, De Haan Advocaten & Notarissen, Team StartUp Assist, NewsCafé, Hanzevast, Animatiewerk, Lentis, Document Solutions Groep, De Bonte Wever, Univé, Rabobank, Gemeente Groningen, PlasBossinade advocaten & notarissen, Van Der Valk Zuidbroek

De BBC-activiteitencommissie van Donar organiseert maandelijks interactieve en gezellige activiteiten. We stellen ons als doel om activiteiten voor en interactie tussen BBC-leden te stimuleren. Deze activiteiten hebben een relatie met de (basketbal)sport, met ondernemen en met Groningen/Noord Nederland.

Kijk voor meer informatie: www.donar.nl/business/basketbal-businessclub