We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Roden voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Rika en ik woon in Veenhuizen. Als dochter van een veehouder is mijn betrokkenheid bij onze  agrarische leden groot en werk ik graag met hen samen aan het beheersen van de risico’s op hun bedrijven.

In mijn vrije tijd mag ik graag zwemmen en ben tijdens de zomermaanden veel te vinden in ons plaatselijk openlucht zwembad, waar ik ook vrijwilliger ben in de kiosk.

Ik ben Jouke en al 38 jaar met Univé. Samen met Rika onderhouden wij de contacten met onze agrarische verzekerden. Als zoon van een veehouder ben ik altijd meer dan geïnteresseerd in de agrarische sector. Ik woon in Lauwerzijl en heb als hobby een aantal oldtimer tractoren waarmee u mij kunt tegen komen op shows in de regio.

Verder verzorg ik de administratie als medebestuurder van het dorpshuis in Lauwerzijl. Als plaats voor ontmoeting en activiteiten van en voor iedereen is het huis van groot belang voor een hechte dorpsgemeenschap.

Mijn naam is Siska en ik woon samen met mijn gezin met veel plezier in het mooie Norg. Ik vind het leuk om vanuit mijn werk mensen uit onze regio te ontmoeten en te helpen.

In mijn vrij tijd loop ik graag hard bij Loopsport Norg en speel ik graag een partijtje tennis bij de Norger Tennis Vereniging. Ik vind het prettig om samen met anderen sportief en sociaal actief te zijn, betrokken zijn bij het verenigingsleven en daarnaast te genieten van de mooie natuur die Norg biedt.


Ik ben Diana en ik mag onze  teams in de regio’s Westerkwartier en Noordenveld leiden.

Sinds kort woon ik in het mooie Leek alwaar ik mijn weg probeer te vinden, als individu, met ons gezin en met Univé. Naast mijn werk probeer ik een actieve bijdrage te leveren aan het sporten van mijn kinderen. En natuurlijk ook op hun school als bijvoorbeeld één van de luizenmoeders.

Omdat we met Univé ook lekker actief zijn voor en met de leden burgeren we erg snel in. Als sponsor van lokale sport en maatschappelijke activiteiten, maar ook door de vele ontmoetingen die we zelf met ons leden organiseren en die allemaal in het teken staan van samen leren tegenspoed voorkomen en schade beperken.  Tja, dan ben je toch wel erg snel thuis hier en dichtbij voor iedereen.

Mijn naam is Nicolet, geboren en getogen in Roden. 
Op mijn manier probeer ik op zeer kleine schaal bij te dragen aan de maatschappij. In het verleden ben ik begeleider geweest bij het volleybalteam van mijn dochter. Ook ben ik overblijfmoeder geweest op de basisschool van mijn kinderen.

Op dit moment collecteer ik voor de Nierstichting en het Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) en zet ik mij in voor de lokale maatschappelijke activiteiten van Univé. 

Ik ben Nicole, woonachtig in Roden tussen de tennisbanen van de tennisvereniging R.E.O. en Palestra Fitness in. Bij beide ben ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden.

Dit jaar organiseerde ik samen met mijn teamgenoten de recreatieve Dinsdagavond Dames Dubbel competitie met teams uit Norg, Roderwolde en Roden. Ieder jaar een groot succes. Gezellig en veel tennisplezier. Namens Univé heb ik mee gedaan aan de bedrijventennistoernooi, waar we enthousiast werden ontvangen door T.C. Nienoord in Leek.

In privé- en werksferen draag ik zo graag op een sportieve manier mijn steentje bij in de samenleving van Roden en omgeving.

Mijn naam is Piet, veenkoloniaal van geboorte en woonachtig in Haren. Sinds 1992 ben ik werkzaam vanuit het Univé kantoor in Eelde-Paterswolde. Dit is prachtig mensenwerk en voel me sterk verbonden met de leden van Univé. Vanuit die interesse ben ik graag deelgenoot bij hetgeen er zich in het dorp afspeelt en ben ik enkele jaren voorzitter geweest van de Commerciele Club Eelde.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een zinvol en plezierig leven voor de gemeenschap om mij heen en ben in mijn woonplaats Haren bestuurslid van de Algemene Oranjevereniging “Oranje Nassau” en zet ik mij in voor het KWF. Voor de ANWB in Den Haag ben ik de Provinciaal Consul van Groningen.

Paarden zijn mijn grote hobby. Voorheen was ik actief als ruiter en nu in de  springpaardenfokkerij en voel me een echte hobbyboer.

Ik ben Erik en beheer de zakelijke relaties in de regio. Wat ik leuk vind aan mijn werk zijn de klantgesprekken op kantoor en bij de klant thuis. Het is mooi om in gesprek te zijn met een ondernemer die vol passie over zijn bedrijf verteld.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden als leider op het voetbalveld bij mijn zoon en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.

Mijn naam is Erik en ben werkzaam als zakelijk adviseur MKB in de regio Westerkwartier en Noordenveld. Daarnaast ben ik woonachtig in het Westerkwartier in de plaats Leek waar ik ook al vele jaren met veel plezier vertoef.

Univé is voor mij niet alleen een verzekeraar maar vooral ook een vereniging die voor de belangen van haar leden opkomt en in die belangen voorziet. Doordat ik zelf in de regio woon ben je vaak op de hoogte van zaken die spelen in de dorpskernen en kunnen we hier als vereniging ons steentje aan bijdragen.