De kerstperiode breekt weer aan. Kerst is een tijd van samenzijn, warmte en gezelligheid. Medewerkers van Univé helpen bij het aanbrengen van de kerstversiering in De Hullen in Roden.

Op 9 december 2019 trokken Ava, Diana, Vincent en Tim richting Roden op weg naar De Hullen. De Hullen is gevestigd aan de rand van het centrum van Roden. In de Hullen vind je verschillende vormen van wonen, service en zorg onder één dak.

De creativiteit kwam deze ochtend goed nog voren, wie versiert de mooiste kerstboom? Ava en Diana hebben 4 kerstbomen versierd, Vincent heeft 16 guirlandes aangebracht en Tim heeft de kerstballen voor zijn rekening genomen. Ook maakte Tim een mooi kerstdorp. Na afloop hebben alle deelnemers een lekkere kop soep gegeten.

Meer informatie over De Hullen>>

Univé vindt het belangrijk dat medewerkers zich lokaal inzetten voor de maatschappij. Naast betrokkenheid bij lokale organisaties levert het ook persoonlijke ontwikkeling op voor de medewerkers. Het biedt nieuwe ontmoetingen en doorbreekt de dagelijkse routine. Het geeft een blikverruiming voor medewerkers en daarnaast natuurlijk veel plezier tijdens de activiteiten.

Univé Noord-Nederland organiseert op jaarbasis ongeveer 60 activiteiten bij verschillende organisaties. Iedere medewerker kan hieraan 6 uur per jaar tijdens werktijd besteden.