We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Emmeloord voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Willem en adviseer particuliere leden. Ik woon in De Knipe, een dorpje vlakbij Heerenveen en ben 30 jaar seizoenkaarthouder van SC Heerenveen. Ik ben zelf ook actief sporter: fietsen, mountainbike, schaatsen, skiën, wandelen.
Daarnaast zit ik in de diaconie van de PKN Kerk en  ondersteunen wij o.a. plaatselijke initiatieven voor hulpverlening o.a.: Het Aanloophuis in Heerenveen; Bake for Life, project van diverse bakkers uit Friesland, w.o. Bakker Boonstra uit De Knipe

Mijn naam is Frank, ik ben sinds kort werkzaam binnen de organisatie. De polder is echt mijn werkterrein, aangezien ik hier ben geboren en getogen. In mij vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Verder ben ik actief bij de sportclubs van de kinderen, namelijk Flevoboys Emmeloord en de volleybalclub VOVEM.