Dat ene krasje of dat lelijke deukje in uw auto: het valt anderen misschien amper op, maar u stoort u er behoorlijk aan. Gelukkig is het soms eenvoudig op te lossen, helemaal tijdens de Univé Deukjesdagen.

Net als vorig jaar organiseert Univé Noord-Nederland in samenwerking met verschillende lokale schadeherstelbedrijven, de Univé Deukjesdagen. Op vrijdag 25 september was de aftrap bij ABS Autoherstel Boerhof in Groningen. Daar konden verschillende klanten van Univé terecht voor het kosteloos herstellen van een klein deukje in hun auto of het gratis laten polijsten van een oppervlakkige kras. Belangrijk, want zo voorkomt u verdere schade aan uw auto.

Kijkje in de keuken
De medewerkers van ABS Autoherstel Boerhof stonden klaar om de bezoekers te helpen, natuurlijk rekening houdend met de coronamaatregelen. Terwijl de klant genoot van een kop koffie en een lekkere koek, werd ter plekke de auto hersteld. Zo konden bezoekers zelf zien hoe dat in zijn werk gaat. Leuk, zo’n kijkje in de keuken!

Bumper beschermen? Ga voor een afdekplaatje
Eén klant had een kras op zijn auto die was veroorzaakt door één van zijn kinderen die de auto had gebruikt om zijn fiets ergens op te halen. Tijdens het inladen kwam de fiets per ongeluk tegen de bovenkant van de bumper, met helaas een kras tot gevolg. Wanneer een kras echter te diep is, kan deze niet worden weggepoetst. De kras moet dan worden gespoten. Maar omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen, had één van de medewerkers van ABS Autoherstel Boerhof een goede tip: plak folie of zet een aluminium afdekplaatje op de bovenkant van je bumper. Zo is je bumper goed beschermd.

Een 9,3 gemiddeld
Dat de Deukjesdag gewaardeerd werd, blijkt ook uit het cijfer dat klanten geven voor deze dag. Zij beoordeelden het initiatief en het werk van de autohersteller namelijk met een 9,3 gemiddeld. En daar zijn wij hartstikke blij mee!