4Mijl4You vindt plaats aan de vooravond van de 4 Mijl, dat met jaarlijks 23.000 deelnemers het grootste loopevenement van Noord-Nederland is. In de afgelopen jaren is de 4Mijl4You uit gegroeid tot een volwaardig evenement. De charme van het evenement is dat het om een recreatief evenement gaat, zonder wedstrijdelement. En net als bij de 4 Mijl is er veel aandacht voor het goede doel.

De 4Mijl4You is in 2011 voor het eerst georganiseerd als onderdeel van het 25-jarig jubileum van de 4 Mijl van Groningen. In eerste instantie was de 4Mijl4You bedoeld als een eenmalig evenement, maar vanwege het enthousiasme van de deelnemers is het toch een jaarlijkse terugkerende happening geworden. De 4Mijl4You heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een volwaardig evenement.

Bij de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra leg je exact hetzelfde parcours van 6,437 km tussen Haren en Groningen af, maar dan op alternatieve wijze. Bijvoorbeeld op je skates, in je rolstoel, met een kinderwagen of als Nordic Walker…Niets is te gek!

Op zaterdag 12 oktober vindt de 9e editie van de 4Mijl4You plaats.

Meer informatie: www.4mijl4you.nl