De Aduarder Tennis Club (ATC)
in Aduard viert dit jaar dat zij maar liefst 110 jaar bestaat. De jubileumcommissie heeft gezorgd voor een spetterend feest. Behalve onze eigen leden waren ook familieleden welkom om samen te vieren.

Eerst was er een kindermiddag met speciale activiteiten voor de jeugdspelers, die in groten getale waren opgekomen. Daarna werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van goud en zilver van de extra feestelijke editie van het dubbeltoernooi dat een hele week duurde.

Er was een quiz, een flashmob, feestliederen werden gezongen, een sneldichter en de ATC-huisband Buurvrouw speelde de pannen van het dak. Een avond om niet te vergeten kortom en een bewijs van de vitaliteit van deze tennisclub.

Onze bruisende vereniging heeft nu 150 actieve leden, waaronder 25 jeugdleden. Daarmee heeft ATC niet alleen een roemrucht verleden maar ook een veelbelovende toekomst.

Veel dank aan Hanneke en Udo, de organisatoren van het ATC/Univé toernooi (dit jaar voor het laatst; kandidaat-opvolgers zijn welkom), de jeugdcommissie (Thijs, Manna, Susan en Gertrude) en de feestcommissie (Mark, Halinka , Alex en Hilbert).

Kijk voor een greep uit de foto’s (met dank aan Mark) op onze website. Over het jubileumtoernooi plus feest verschenen ook artikelen in de weekbladen De Streekkrant en Westerkwartier van 6 september.


De trotse winnaars van het ATC/Univé dubbelkampioenschap