We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Stad Groningen voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Cor en sinds 2016 bedien ik onze leden op de Zonnelaan. De speciale ontmoeting en kennisavonden over samen leren tegenspoed voorkomen en schade beperken en het enthousiasme van de leden hierover ervaar ik als bijzonder plezierig.

Thuis ben ik vooral druk met mijn gezin. In mijn vrije tijd ben ik ook nog bezig voor de kerk. De saamhorigheid en het delen van jouw geloof zorgen ervoor dat dit een belangrijke plek heeft in mijn leven.

Mijn naam is Ina en ik maak met veel plezier deel uit van het team in Groningen op de locaties Zonnelaan en Paterswolde waar ik woon. Ik kom altijd op de fiets, op eigen krachtšŸ˜€, naar het werk. Bewegen is voor mij belangrijk, evenals muziek.Mijn naam is Joyce en ik ben woonachtig in Groningen. Inmiddels werk ik al een aantal jaren bij Univé Noord-Nederland, sinds 2018 in de rol van beleidsadviseur. Samen met mijn collega’s houd ik mij voornamelijk bezig met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van beleid op de terreinen acceptatie, portefeuillemanagement en schade. Naast het verzekeren, richten we ons meer en meer op het voorkomen en beperken van schade. Hier lever ik met veel plezier een bijdrage aan.”


Ik ben René, buitendienstmedewerker MKB, en een echte ‘Stadjer’. In mijn huidige functie ben ik de sparringspartner voor de ondernemer en zijn of haar bedrijf, met als specialisatie het personeelsvraagstuk en de meer complexere (verzekerings)zaken. Als betrokken leden coöperatie staan wij dicht bij onze klanten en is er veel ruimte voor persoonlijk contact. Dit zijn kernwaarden waar ik mij erg prettig bij voel en maakt dat de 20 jaar dat ik hier alweer werk echt voorbij zijn gevlogen!

In mijn vrije tijd geniet ik van een hapje en een drankje met familie en vrienden. Na jaren te hebben gevoetbald, wordt de sportieve tijd inmiddels aan (cross)fitness besteed.                  
                                                  

Ik ben Sandra, geboren en getogen in de wijk Helpman in Groningen. Ik werk sinds 1993 bij Univé. In mijn huidige functie als particulier adviseur en VvE coach ga ik graag in gesprek met onze leden over het voorkomen, beperken en verzekeren van de risico’s die gelopen worden. Daarnaast ben ik betrokken bij het organiseren van en het meedoen aan lokale activiteiten voor de leden. Deze combinatie maakt Univé als coöperatieve verzekeraar een mooi bedrijf is om voor te werken.

In mijn vrije tijd help ik graag mee bij de voetbalclub van mijn zoon voetbalvereniging vv Helpman, maken wij uitstapjes met ons gezin, en wandel ik graag.

Ik ben Theo en sinds 2016 werkzaam bij Univé. Ik woon sinds 2007 in Groningen waar ik na de studie ben blijven wonen. Na vier jaar vooral in Drenthe op kantoren te hebben gezeten werk ik nu meestal dichtbij huis aan de Zonnelaan. Het leuke aan het contact met de leden vind ik de gesprekken  “de combinatie van het persoonlijke en zakelijke”. 

In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo ben ik op vrijdagavond meestal aan het zaalvoetballen en in de zomer vaak aan het wielrennen. Daarnaast ben ik betrokken bij de kerk waar ik zondags heenga. Ook maak ik graag plezier met mijn vrienden en vind ik het leuk om samen spellen te spelen.

Mijn naam is Annelies. Al sinds 1997 werk ik bij Univé. Eerst in de winkels in Paddepoel en aan de Korreweg. Nu als medewerker acceptatie (voor brandverzekeringen), veel bezig met voorkomen en beperken van schade.

Ik woon al ruim 25 jaar in de Stad. In mijn vrije tijd ben ik o.a. als vrijwilliger betrokken bij onze bewonersvereniging en FC Lewenborg, de voetbalclub van mijn zoon.

Mijn naam is Arjan en ik ben woonachtig in Groningen. Vanaf 2012 ben ik in diverse functies actief bij Univé in Groningen. Op dit moment bedien ik de zakelijke markt als adviseur agro en MKB. Ik denk graag met de ondernemer mee en ik haal veel energie uit het helpen van de ondernemer bij zijn vraagstukken. In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets of de motor.


Mijn naam is Elisa en ik werk sinds oktober 2019 bij Univé. Ik ben voornamelijk te vinden in de winkels aan de Zonnelaan in 

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Pak ik graag een terrasje/restaurantje met vriendinnen en vind ik het leuk om een stuk te fietsen. Hopelijk zien we elkaar snel op een van onze kantoren! Groningen en in Bedum, waar ik ook woon. De afwisseling en diversiteit is wat mij, naast het leuke contact met leden, erg aanspreekt.


Mijn naam is Romeo. Door de goede sfeer en hartelijk ontvangst vorig jaar door mijn nieuwe collega’s voelde ik mij al snel thuis. 

Sporten is voor mij een uitlaatklep. Ik ga twee keer in de week naar de sportschool en onlangs ben ik ook één keer in de week gaan kickboksen.
Daarnaast ga ik regelmatig naar de bioscoop en ben ik een fervent fan van de Formule 1.

Mijn naam is Aimée en ben sinds juli 2020 werkzaam bij Univé. Wat mijn werk zo leuk maakt is het contact met de leden.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en wandel ik het Noorderplantsoen af.

Ik ben Harald en woonachtig in Groningen. Ik werk al ruim 10 jaar met veel plezier als manager bij Univé omdat we vaak de mogelijkheid hebben om iets extra’s te doen voor onze leden. In elke organisatie zijn kosten van belang maar ze staan bij ons niet centraal. Ook de groeiende aandacht voor het voorkomen en beperken van schade, in plaats van ons alleen maar te richten op het verzekeren er van, is een mooie ontwikkeling waar ik graag aan bijdraag.

Mijn naam is Ian en woon in de mooie stad Groningen. Ik werk vanuit de winkels Zonnelaan en Haren. Mijn passie is het adviseren van onze leden over de manier hoe zij eventuele schade kunnen voorkomen, beperken en verzekeren.

In mijn vrije tijd houd ik er van om lekker in beweging te zijn. Zo ga ik meerdere keren per week naar de sportschool en voetbal ik elke vrijdagavond in de zaal bij G.S.F.V. Drs. Vijfje in de stad. Daarnaast vind ik het leuk om een drankje te drinken in de stad.

ik ben Ingeborg en werk als telefonisch Particulier Adviseur. Inmiddels ben ik zes jaar woonachtig in de stad Groningen. Het mooie aan Univé vind ik dat onze organisatie zich écht verdiept in wat er zich in de omgeving van de klant afspeelt. Op die manier kan ik onze leden goed advies geven over het voorkomen en beperken van schades. Mijn eigen ervaring zorgt voor een extra personal touch.


Mijn naam is Gerhard en werk ruim 11 jaar voor Univé. Sinds 2017 voer ik persoonlijke gesprekken met onze zakelijke relaties op ons kantoor aan de Zonnelaan of op de betreffende bedrijfslocatie. Ik vind de gesprekken met ondernemers inspirerend omdat ze altijd vanuit hun eigen drijfveren hun bedrijf of beroep doen. Dit maakt de gesprekken verrassend en energiek.

Ik ben een echte teamsporter en ben in mijn vrije tijd actief als spelverdeler bij mijn volleybalvereniging in Bedum. Ook bezoek ik samen met mijn zoon de wedstrijden van FC Groningen en doe ik veel andere activiteiten/uitjes met mijn gezin. Dit sluit ik graag af met een hapje en een drankje.

Ik ben Wendy en ben inmiddels 10 jaar actief bij Univé. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in verschillende winkels, zoals Bedum, Haren en Groningen. Momenteel ben ik lid van het telefonie team. De gesprekken zijn steeds weer anders en dat maakt het werk zo leuk. 

In mijn vrije tijd ga ik graag dagjes weg of uit eten en ik wandel en sport graag buiten. 

Mijn naam is Sandra, al ruim 17 jaar woonachtig in de stad Groningen. En inmiddels al 5 jaar werkzaam bij de verschillende vestigingen in en rondom de stad. De levendigheid en diversiteit vind ik erg prettig, zowel in het werk als inwoner van Groningen. Verbindingen zoeken in de samenleving zoals Univé dat doet geeft me energie. Zo gaan we steeds meer dingen zoeken in het kader van het voorkomen of beperken van schade. Mijn inziens een mooie ontwikkeling binnen het bedrijf waar ik met veel plezier werkzaam ben.

Mijn naam is Erika Broekema en ben al geruime tijd werkzaam bij deze mooie organisatie. In mijn functie als Adviseur Ledenzaken kan ik al mijn creativiteit en betrokkenheid kwijt.

In mijn vrije tijd ben ik actief als hardloopster bij Groningen Atletiek en vind ik het leuk om mensen te stimuleren om vitaal te blijven. Daarnaast ben ik vrijwilligster bij Stichting De Zijlen en zwem ik al jaren met mijn zus die daar woonachtig is.